Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
Luk
 
Hekitho Frisør Hekitho Frisør Hekitho Frisør
Hekitho Frisør
Hekitho Frisør
Hekitho Frisør
 

Hekitho Frisør

Åbningstider:

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
 
12.00 - 19.00
09.00 - 17.30
09.00 - 17.30
11.00 - 18.00
08.00 - 15.00
Lukket
Lukket
Åbent første lørdag i mdr. fra 8:00 til 14:00
 

Betalingsformer

Dankort Maestro Card Master Card Visa Visa Electron MobilePay Forbrugsforeningen
 

Hekitho Frisør

Hekitho Frisør
FRISØR NØRREPORT Velkommen til vores skønne lille butik Hekitho, som ligger midt i indre by ved Nørreport. Nørre Voldgade 52. Vi ligger placeret i det idylliske kvarter midt i København, som har et fantastisk gade miljø, som efter Nørreports renovering, er blevet endnu mere fan...
FRISØR NØRREPORT
Velkommen til vores skønne lille butik Hekitho, som ligger midt i indre by ved Nørreport. Nørre Voldgade 52. Vi ligger placeret i det idylliske kvarter midt i København, som har et fantastisk gade miljø, som efter Nørreports renovering, er blevet endnu mere fantastisk, kvarteret emmer af energi, og du kan mærke puldsen når du går ned af Nørre Voldgade til vores lille butik. Ligesom vi ligger meget tæt på Nørreport Station, ligger vi lige ud for det skønne grønne område på Nørre Voldgad, .som gør at vi har masser af luft og grønt at kigge på i daglig dagen. Oven i alt det, ligger vi meget tæt på Tovehallerne, så du også kan handle eller samle inspiration, før eller efter dit besøg i vores lille butik. Med få min. gang fra Nørreports Stationer, kan du komme ned og besøge vores salon. Der er flere offentlige transportmidler, som køre ind til indre by og hvis du har bil, er der gratis parkering, lige uden for butikken imellem kl 9:00 til 12:00 i 15 min og imellem kl 12:00 til 18:00 1 time. Ligeledes er der parkerings kældre, lige overfor salonen. Vi glæder os til at se dig og blive din frisør på Nørreport.
Læs mere

Om os

Hekitho Frisør
Din Frisør på Nørreport. Hekitho Vi er et rigtig godt, tæt, samarbejdet team, som elsker vores arbejde, vi er vilde med at klippe hår, og vi er rigtige gode til det. Ligeledes det at farve, lægge reflekter og effekter i håret, kan lige give prikken over i´et. og et helt nyt lo...
Din Frisør på Nørreport. Hekitho Vi er et rigtig godt, tæt, samarbejdet team, som elsker vores arbejde, vi er vilde med at klippe hår, og vi er rigtige gode til det.
Ligeledes det at farve, lægge reflekter og effekter i håret, kan lige give prikken over i´et. og et helt nyt look.
Det er vigtig for os at vi udvikler os hele tide, og er derfor tit på kurser for at holde os opdateret.
Vi vil naturligvis hjælpe dig med den bedste professionelle rådgivning.
Du er altid velkommen til, at kontakte os, eller endnu bedre, til at komme forbi, så vi kan hjælpe dig med hvad der er bedst for dig og for dit hår. Vi giver rabat til værnepligtige og studerende STUDIERABAT ved femvisning af studiekort.
Læs mere
 
Vurderinger & Anmeldelser
0 REVIEWS
SAMLET VURDERING
Giv din rating og din anmeldelse

BESKRIV DIN OPLEVELSE

- Hekitho Frisør Nørre Voldgade 52 , 1358 København K.

HVORFOR GIVER DU DENNE RATING, BESKRIV VENLIGST NEDESTÅENDE?
0 / 150
TILMELD VURDERING
Andre kunder så også disse forretninger
 

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone