Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
Luk
 
Hekitho Frisør Hekitho Frisør Hekitho Frisør
Hekitho Frisør
Hekitho Frisør
Hekitho Frisør
 

Hekitho Frisør

1 REVIEWS

Åbningstider:

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
lørdag
Søndag
 
12.00 - 17.00
12.00 - 17.00
09.00 - 16.00
12.00 - 18.00
09.00 - 14.00
Lukket
Lukket
Alle dage efter aftale, hvilket også gælder weekender.
 

Betalingsformer

Visa Electron Visa Master Card Maestro Card Dankort MobilePay
 

Hekitho Frisør

Hekitho Frisør
FRISØR NØRREPORT Velkommen til min dejlige lille butik Hekitho, som ligger midt i indre by, tæt ved Nørreport. Min butik ligger på Nørre Voldgade 52. Butikken ligger placeret i det idylliske kvarter midt i København, som har et fantastisk gademiljø, som efter Nørreports renove...
FRISØR NØRREPORT
Velkommen til min dejlige lille butik Hekitho, som ligger midt i indre by, tæt ved Nørreport. Min butik ligger på Nørre Voldgade 52. Butikken ligger placeret i det idylliske kvarter midt i København, som har et fantastisk gademiljø, som efter Nørreports renovering, er blevet endnu mere fantastisk, kvarteret emmer af energi, her er masser af aktivitet og inspiration.
Butikken ligger lige ud for det grønne område på Nørre Voldgade, som gør at der er masser af luft og grønt at kigge på i daglig dagen. Oven i alt det, ligger vi meget tæt på Torvehallerne, så du kan også handle eller samle inspiration, før eller efter dit besøg i min lille butik. Med få min. gang fra Nørreports Stationer, kan du komme ned og besøge min salon. Der er flere offentlige transportmidler, som køre ind til indre by og hvis du har bil, er der gratis parkering, lige uden for butikken imellem kl. 9:00 til 12:00 i 15 min og imellem kl. 12:00 til 18:00 1 time. Ligeledes er der parkerings kældre, lige overfor salonen.

Læs mere

Om os

Hekitho Frisør
Din Frisør på Nørreport. Mit navn er Susanne Guhle, jeg har været i branchen i snart 45 år, Jeg elsker mit arbejde, og jeg er vilde med at klippe hår, og jeg er rigtige gode til det. Jeg er rigtig god til at se hvad netop dit hår egner sig til. Og siger også fra hvis jeg kan de...
Din Frisør på Nørreport.
Mit navn er Susanne Guhle, jeg har været i branchen i snart 45 år, Jeg elsker mit arbejde, og jeg er vilde med at klippe hår, og jeg er rigtige gode til det. Jeg er rigtig god til at se hvad netop dit hår egner sig til. Og siger også fra hvis jeg kan de og mærke at det ikke er det rigtig til dig.
Jeg har så mange års erfaring med hårfarve, så jeg kan rådgive dig og lægge planer for hvad der er bedst for dig. Den rigtige farve er den der klæder dig allerbedst. Reflekter og effekter i håret, ligger dybt i mig, jeg elsker at trylle med effekter, der kan fremhæve eller skjule fylde – tyngde. Og selvfølgelig lige give prikken over i´et og et helt nyt look.
Det er vigtigt for mig, at jeg udvikler mig hele tide, og er derfor tit på kurser for at holde mig opdateret.
Jeg vil naturligvis hjælpe dig med den bedste professionelle rådgivning.
Du er altid velkommen til at kontakte mig, eller endnu bedre, til at komme forbi, så jeg kan hjælpe dig med hvad der er bedst for dig og for dit hår.
Behandlinger i følge aftale.
Jeg glæder mig til at se dig i min lille butik ved Nørreport.
Læs mere
 
Vurderinger & Anmeldelser
1 REVIEWS
SAMLET VURDERING
Giv din rating og din anmeldelse

BESKRIV DIN OPLEVELSE

- Hekitho Frisør Nørre Voldgade 52 , 1358 København K.

HVORFOR GIVER DU DENNE RATING, BESKRIV VENLIGST NEDESTÅENDE?
0 / 150
TILMELD VURDERING
20.06.2018
Gry C. VURDEREDE - Hekitho Frisør Nørre Voldgade 52 , 1358 København K

Jeg prøvede Hekitho frisør for nogle måneder siden og jeg må nok sige at de kunne sætte mit hår som jeg ville have det. Behageligt personale og man kan godt mærke at de har mange års erfaring. Jeg kommer igen, tak Hekitho:)

Indberet
Andre kunder så også disse forretninger
 

X
X
X
x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone