Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
2 May 2016

Kniber det med økonomien?

Skal du ud og shoppe i København eller omegn? Der skal købes gaver til både konfirmationer og bryllupper. Og gerne noget lækkert tøj til dig selv. Har du styr på økonomien?

Sæsonens fester er dyre
Nu er foråret over os, og det betyder at mange skal til store fester som konfirmationer, bryllupper og snart også studentergilder. Det er glædelige begivenheder, som ofte byder på godt selskab, god mad og en masse god stemning.
Hvis du kæmper med at få pengene til at løbe rundt, kan det dog hurtigt overskygge glæden. Disse festlige begivenheder har nemlig en væsentlig ting til fælles; de koster mange penge at afholde, og hvis du kommer som gæst, forventes det, at du medbringer en gave. Står du i den situation, at du selv skal holde fest, er der udgifter for mad, pynt og leje af lokale, som skal dækkes. Selv hvis du blot er inviteret som gæst, skal der stadig være penge til gaver og pænt tøj.

Kniber det med at få råd til disse ting, kan det være, at du skulle overveje at tage et lån.

Hvorfor låne penge?
Et forbrugslån eller en kassekredit er måske ikke for alle. Men at have luft i økonomien kan hurtigt være altafgørende for livsglæden – og har du et barn, der skal konfirmeres eller snart bliver student, skal en stram økonomi ikke overskygge dagen. Her er det gaverne, festen og den gode stemning, der skaber minder for livet. Og hvis du kun lige har råd til at betale huslejen – eller hvis der pludselig er et tag, der skal skiftes – kan økonomien hurtigt blive presset.

For at livet ikke bliver surt og trist er det vigtigt, at du kan deltage i sociale og festlige arrangementer, samt at du en gang imellem har muligheden for at forkæle dig selv, og dem du holder af. Men det kan være svært, hvis du ikke har pengene til det, og her kan det lette byrden at få hjælp fra banken.

Få råd til drømmen med en kassekredit
Når du har besluttet, at der skal lånes penge, er det afgørende at vælge det rigtige lån. Her har du forskellige muligheder.

Ønsker du at vide mere om, hvad det vil sige at tage et lån, og hvad det indebærer, samt hvilke muligheder der er, kan du med fordel tage et kig på denne side. En oplagt mulighed er eksempelvis af få en kassekredit, som kan tilbyde dig økonomisk fleksibilitet i hverdagen. Med en kassekredit får du stillet et aftalt beløb til rådighed på kontoen, og du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til, og hvornår du bruger dem.

For at kunne låne eller få en kassekredit skal du blot opfylde bankens regler om kreditværdighed. Selvom du opfylder reglerne, er det dog altid en rigtig god ide at booke et møde med en rådgiver, inden den endelige beslutning tages. Her kan I også sammen lægge et budget. Klik her for at se mere


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone