Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
31 May 2016

Bliv sommerklar – ryd ud i hjemmet

Sommeren står for døren. Det er derfor tid til at købe nye møbler til altanen og en ny sommergarderobe. For at der kan blive plads til det nye, må der derfor ryddes ud i hjemmet. Her får du gode råd til at få ryddet ud og få mere luft omkring dig.

Sortér efter, hvad du rent faktisk bruger
Mange mennesker har det med at gemme en masse ting, fordi de tror, at de måske en dag får brug for det igen. Det resulterer i, at de mange ting, som alligevel ikke bliver brugt til noget, ligger i kasser, skuffer og skabe og fylder unødvendigt.
Når der skal sorteres i tingene, er det godt at arbejde efter et system. Start med alle de ting, du ikke har brugt i to år eller mere. Sortér dem derefter i en grøn, en gul og en rød bunke. Den grønne bunke er ting, du helt sikkert vil beholde. Den gule er ting, du måske kan undvære, og den røde er ting, du er sikker på skal smides ud.
Når du har sorteret de ting, du ikke har brugt i to år, kan du gøre det samme med ting, du ikke har brugt i et år. Når du har gjort det, er det tid til at gennemgå den gule bunke. Gennemgå tingene igen, og læg dem enten i den grønne eller den røde bunke.

Giv klædeskabet en gennemgang
Før sommeren er det også godt at få ryddet op i klædeskabet. Sortér både vinter- og sommertøj, og få sommertøjet lagt frem forrest i skabet, så det er nemt at få fat på.
Ryd ud i tøjet med hård hånd. Alt tøj, som ser slidt eller forvasket ud, skal selvfølgelig smides ud. Prøv tøjet på undervejs og gem kun det tøj, der stadig passer i størrelsen. Tøjet har det også med at ændre form efter at være blevet vasket mange gange. Sidder det ikke længere godt på dig, er der ikke noget at gøre. Det skal ud.

Er det tid til nye møbler?
Indimellem skal der også sorteres ud i de lidt større ting i hjemmet. Måske er der bare lidt for overfyldt i stuen, eller måske skal der gøres plads til nye møbler.
Bor du i en lille lejlighed, bliver den ikke større af at blive fyldt med en masse møbler. Den kommer derimod til at virke trang og indeklemt. Det er derfor en god idé at vælge ud i dine møbler og bestemme dig for, om nogle kan undværes.
Har du ikke selv en bil, kan du nemt og enkelt få hentet dit affald hjemme hos dig selv. Storskrald København henter dit affald og sorterer det på en miljørigtig måde, så mest muligt bliver genbrugt.
Klik her for at se mere


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone