Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
4 January 2017

Tips og tricks til dig der er på boligjagt i København

Flere og flere mennesker flokkes om de større byer i Danmark. De større byer lokker med gode uddannelses- og jobmuligheder, hvilket er attraktiv for de fleste. Derfor flytter mange mennesker fra de mindre byer til større byer. Men det kan være svært at huse alle de mennesker, der årligt flytter væk fra de små provinser mod storbyen. Særligt hovedstanden er ramt af pladsmangel. Det er utrolig svært at få bolig i København, da der netop er mange om buddet. Men hvad skal du stille op, hvis du netop er kommet ind på yndlingsuddannelsen i København, eller udelukkende kan finde interessante job i hovedstaden? Der er ikke andet at gøre end at blive ved med at søge. Herunder får du nogle tips og tricks til at overskue boligmarkedet i Købehavn.


Er et boligkøb noget for dig?


De fleste danskere, der flytter til storbyen eller søger nye boligforhold i storbyen, har tendens til udelukkende at fokusere på lejeboliger. Dette er en fejl, da dagligt handles med mange forskellige boliger rundt om i København. Mange bliver ofte skræmt af de høje boligpriser, hvilket er forståeligt. Dog er det ligeledes utrolig dyrt at leje bolig i hovedstaden. Derfor kan et boligkøb være ideelt for dig, der ønsker at være bosat i København mange år ud i fremtiden. Fordelen ved at købe bolig i hovedstaden modsat provinsen er, at efterspørgslen på boliger er høj. Hvis du derfor i løbet af de næste år alligevel ikke ønsker at bo i din bolig, vil du have lettere ved at sælge den, fordi beliggenheden er attraktiv og efterspurgt på markedet. Når du skal give dig i kast med at købe bolig, er det en god ide at kontakte en dygtig advokat til at klare papirarbejdet – se mere her, hvis du er på udkig efter en advokat med erfaringen inden for boligkøb. Derudover kan det være nyttigt at kontakte flere forskellige ejendomsmæglere for at få fremvist så mange interessante boliger på markedet som muligt.


Sådan søger du efter den rette lejebolig


Da boligmarkedet i København og øvrige større byer i Danmark er presset, kan det være svært at finde den helt rette lejebolig. Der kan være mange årsager til, hvorfor det kan være svært. Desværre har du ingen indvirkning på, om den pågældende udlejer vælger dig. Derfor kan boligsøgningen ofte virke tilfældig og uoverskuelig. Der udbydes dog et væld af lejeboliger i Københavnsområdet – se på www.danskboligformidling.dk.


Det er derfor et godt trick at forsøge at mindske kriterierne for boligsøgningen. Det kan være du længe har ledt efter en 3-værelseslejlighed i et bestemt område. Hvis det ikke er lykkedes, så er det måske ikke realistisk. Derfor kan det være hjælpsomt at slække på kravene til din kommende bolig og huske på, at det ikke er sikkert, at du kan få alt, hvad du drømmer om. Måske du sagtens kan nøjes med en hyggelig 2-værelseslejlighed. Eller måske er beliggenheden ikke så vigtig, som du går og tror. Sænk dine krav og find en bolig i København inden længe.


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone