Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
2 May 2016

Fashion til former

“We looove Curves”. Sådan lyder Zizzi’s tag-line, og det er præcis det som afspejler sig, når man kigger brandets inspirationskataloger igennem. Her er der ingen snak om tykke damer eller tøj uden form, som skjuler de kvindelige former. I stedet ser man helt tydeligt, hvordan Zizzi stræber efter at skabe plus size mode med fokus på high fashion i størrelserne 44, 46, 48, 50 og op til str. 56.

Tabuet er brudt, og i dag er det nemt at finde smukt tøj, uanset hvilken størrelse der står i tøjet, og hvilket budget du har.

Tøj til curvy fashionistas
Når man som kvinde har kurver, er det ikke altid lige nemt at finde tøj. Før nu. I dag har flere butikker fået større fokus på de kurvede kvinder – så nu er det ikke svært at have en fantastisk stil til enhver lejlighed. Flotte kjoler til festen og gode jeans er at finde hos diverse butikker – både fysiske og online.

Én af disse butikker er Zizzi. Zizzi har butikker i hele landet, og man kan også nemt shoppe på deres hjemmeside. Deres tøj til kurvede piger eller ”curvy fashionistas”, som de selv ville sige det, tilbyder alt fra basic items som skinny jeans, toppe og t-shirts til flotte festkjoler, skjorter, jakker samt en masse moderigtige accessories. Er det jeans, du er på jagt efter, kan du med fordel tjekke udvalget på Zizzis hjemmeside.

Her finder du et bredt udvalg af modeller, hvor der er lagt fokus på, at de perfekte jeans kan findes til enhver.

Tøj til sommerens fester og rejser
Skal du til et skønt sommerbryllup eller på en storbyferie?
Sommeren kalder på sin helt eget linje af tøj. Flotte sommerkjoler, korte leggings og en sommerhat, der dækker for solen. Til et sommerbryllup kan du finde en flot lang og let kjole, som du kan sætte et par høje hæle til. Er høje sko ikke din stil, kan et par skønne ballerinaer også sagtens skabe et flot outfit.

På storbyferien skal du huske et par gode sneakers, når du skal gå gaderne tynde efter lækkert tøj og skønne accessories. Find et par shorts og en løs T-shirt og gå sommeren i møde med stil – også på storbyferien. Her kan et par ekstra slim jeans også være perfekte, når I skal ud og have drinks om aftenen. Sæt dine jeans sammen med en mønstret skjorte og flotte støvler og skab et flot aftenlook, som ikke fylder meget i kufferten. Klik her for at se mere


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone