Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
28 November 2016

Bor du i storbyen – spar penge, hvor der kan spares

Har du ligesom mange andre valgt at bosætte dig i vores elskede hovedstad København, så ved du, at det er en dyr omgang. Faktisk er København blandt de byer i Europa, som er dyrest at bo i. Dette gælder, når det kommer til huslejen, men ligeledes er det tilfældet, når du bevæger dig rundt blandt de mange caféer og butikker. Dermed skal du enten have en stor pengepung, eller spare penge hvor det er muligt. Lyder anden kategori mest som noget for dig, vil der her komme nogle gode råd, som du kan benytte, hvis du vil forbedre udseendet af dit hjem, samt når du skal handle dine dagligvarer ind.

Giv dit hus en billig, men effektiv ”makeover”
København er en smuk, men dyr by. Dette betyder, at du skal tænke dig godt om, inden du foretager økonomiske dispositioner. Gør du det, skal der nok være penge til det hele, og faktisk kan der ligeledes være penge til at give huset lidt ekstra kulør. Der er flere måder, hvorpå du kan forbedre helhedsindtrykket af dit hjem, uden at du skal investere i en lang række nyt inventar og boliginteriør. En billig, men effektiv taktik starter med en spand maling. Mal alle væggene, og se hvordan hele huset pludselig får et helt nyt udtryk. Det er en simpel måde, men sandheden er den, at dit hus hurtigt vil se nyt ud igen.
En anden taktik, som er effektiv, når du skal have foretaget en billig ”makeover”, er gulvafslibning. Dette kan du kun gøre, hvis du har trægulv, eftersom det fungerer på den måde, at det slidte og grimme øverste lag bliver slebet af, så gulvet igen ser ud som nyt. Dette er en ekstrem billig metode, idet du kan slippe for at investere i nyt gulv – ja, faktisk kan du sjældent se forskel på en gulvafslibning og nyt gulv. Bor du i storbyen, og lyder dette som noget for dig, så smut en tur forbi gulvafslibning København . Her finder du en erfaren virksomhed, der nok skal give dit hus et smart nyt udseende.

Søg efter tilbud og lav en madplan
Er du på et stramt budget, er det effektivt, hvis du får lavet en madplan, som du holder dig til. Dermed bliver du ikke lokket ud i impulskøb, når du befinder dig i indkøbscenteret – nej, du ved præcis, hvad du mangler, og når det er tilfældet, bliver der sjældent foretaget svinggerninger. Dog er det ikke det eneste, du skal gøre i forhold til dine indkøb. Læs dine tilbudsaviser igennem – ja, det er kedeligt, men bruger du en halv time på det hver uge, skal du nok finde tilbud, som kan spare dig for flere hundrede kroner om måneden. Gør du dette hver uge i et helt år, vil du med alt sandsynlighed opdage, at der er blevet sparet flere tusinde kroner årligt.
At bo i storbyen kan koste mange penge, men hvis du tænker dig om, samt får lavet en plan, er det muligt at få penge til det hele – selv en ”makeover” af din bolig kan der være penge til.
Klik her for at se mere


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone